Spårområdesskydd

You are here:
< Back
Skydda mot cyberattacker!

Dataintrång sker över hela världen, vilket gör fysiska säkerhetssystem sårbara för en attack. Uppdatering av system med den allra senaste firmware är ett effektivt sätt att förhindra att utrustning blir utsatt för en cyberattack. Firmware kan innehålla både funktionsförbättringar och viktiga säkerhetsuppdateringar. Vi kommer alltid att kräva att installatörer följer säkerhetsriktlinjerna för tillverkaren för att […]

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Laserteknik klarar sig utmärkt i mycket komplicerade ljusförhållandena i tunnelbanan eller på järnvägsstationer. Övervakningsområdet kan ställas in för att ignorera passerande tåg och bara utlösa när en person har kommit in i detekteringsområdet. Samtidigt som detta förbättrar passagerarnas säkerhet, kan denna lösning även användas för att skydda mot vandalism och säkerhetsattacker. Säkerhetssystemet och personal blir varnad om en person avsiktligt är på spårområdet, eller om ett föremål har lämnats kvar. Systemet är tillräckligt flexibelt för att vara konfigurerad för att olika scenarier och olika storlek på föremål att möta tunnelbane-eller järnvägsoperatörernas behov.

En lasersensor kan upptäcka föremål i alla ljusförhållanden och exakt mäta deras storlek ner 10 cm, läge och rörelse var som helst inom en 30m radie. Systemet kan vara kopplat till kamerasystem och göra så att tex rörliga kameror kan gå till larmets position och samtidigt slå larm till säkerhetsoperatören, eller så kan det också vara kopplad till signalsystemet.

http://www.global.optex.co.jp/e/redwall/download/manual/rls2020/5924086_RLS-2020_EN_181011op.pdf