Rapid Deployment kit

< Back
Paket larmgivande kameror till Rapid larmcentral

Paket 1 2st NBE-6502-ALB Bulletkamera 2MP , 2.8-12mm auto, IP67, IK10, EVA godkänd videoanalys1st Axis Högtalare C3003-E network horn1st Milestone inspelning server Xprotect + (licenser köps separat)1st POE switch 10 port Paket 2 2st NDE-8502-R-B FLEXIDOME IP 8000i 2MP , 3-9mm PTRZ, IP67, IK10, IVA godkänd videoanalys 1st Axis Högtalare C3003-E network horn1st Milestone inspelning […]

Rapid Deployment kit

Rapid Deployment övervakning ger möjlighet att snabbt sätta upp ett system för kameraövervakning av ett område.Detta gör att du kan undvika väntan på att få ett fast installerat kamerasystem eller om du har ett tillfälligt övervakningsbehov. Övervakningskamerasystemet installeras snabbt på en ny plats med väggmontage eller rörfäste. Då lösning är vädertålig så kan den placeras […]

Spårområdesskydd

Laserteknik klarar sig utmärkt i mycket komplicerade ljusförhållandena i tunnelbanan eller på järnvägsstationer. Övervakningsområdet kan ställas in för att ignorera passerande tåg och bara utlösa när en person har kommit in i detekteringsområdet. Samtidigt som detta förbättrar passagerarnas säkerhet, kan denna lösning även användas för att skydda mot vandalism och säkerhetsattacker. Säkerhetssystemet och personal blir […]

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Rapid Deployment övervakning ger möjlighet att snabbt sätta upp ett system för kameraövervakning av ett område.Detta gör att du kan undvika väntan på att få ett fast installerat kamerasystem eller om du har ett tillfälligt övervakningsbehov. Övervakningskamerasystemet installeras snabbt på en ny plats med väggmontage eller rörfäste. Då lösning är vädertålig så kan den placeras både inomhus och utomhus och systemet har inspelning på upp till 30 dagar. Du kan koppla upp dig från en PC,surfplatta eller smartphone. Det enda som behövs är elanslutning eller ansluta ett batteri.

Lösningen innefattar:

• Intelligent PTZ kamera 4 Megapixel med IR ljus upp till 250 meter
  • Lagringsenhet
  • 4G uppkoppling med molntjänst
  • APP för Android och Iphone
  • PC klient
  • Kapsling

Övervakningsområdet patrulleras av en pan tilt zoom kamera med 45x zoom ( 3.95mm~177.75mm )och intelligent video analys.

Intelligent video analys innebär att man sätter ett område eller en linje där det larmar på människor eller fordon och filtrerar bort oönskade larm som t.ex. djur eller träd som rör i vinden.

Avståndsberäkningen (DORI=Detection, Obersvation, Recognition, Indentification) är baserat på sensorspecifikation och laboratorietestresultat enligt EN 62676-4, som definierar kriterierna för att upptäcka, observera, erkänna och identifiera respektive. Uppgifter enligt tillverkaren

• Upptäckt 3176 meter med full inzoomning
  • Observera 1271 meter med full inzoomning
  • Igenkänning 635 meter med full inzoomning
  • Identifiera 318 meter med full inzoomning

Systemet är enkelt att använda och kräver ingen expertis för installationen av enheten.

Exempelbild montage