Rapid Deployment kit

Slider

Rapid Deployment övervakning ger möjlighet att snabbt sätta upp ett system för kameraövervakning av ett område.Detta gör att du kan undvika väntan på att få ett fast installerat kamerasystem eller om du har ett tillfälligt övervakningsbehov. Övervakningskamerasystemet installeras snabbt på en ny plats med väggmontage eller rörfäste. Då lösning är vädertålig så kan den placeras både inomhus och utomhus och systemet har inspelning på upp till 30 dagar. Du kan koppla upp dig från en PC,surfplatta eller smartphone. Det enda som behövs är elanslutning eller ansluta ett batteri.

Lösningen innefattar:

• Intelligent PTZ kamera 4 Megapixel med IR ljus upp till 250 meter
  • Lagringsenhet
  • 4G uppkoppling med molntjänst
  • APP för Android och Iphone
  • PC klient
  • Kapsling

Övervakningsområdet patrulleras av en pan tilt zoom kamera med 45x zoom ( 3.95mm~177.75mm )och intelligent video analys.

Intelligent video analys innebär att man sätter ett område eller en linje där det larmar på människor eller fordon och filtrerar bort oönskade larm som t.ex. djur eller träd som rör i vinden.

Avståndsberäkningen (DORI=Detection, Obersvation, Recognition, Indentification) är baserat på sensorspecifikation och laboratorietestresultat enligt EN 62676-4, som definierar kriterierna för att upptäcka, observera, erkänna och identifiera respektive. Uppgifter enligt tillverkaren

• Upptäckt 3176 meter med full inzoomning
  • Observera 1271 meter med full inzoomning
  • Igenkänning 635 meter med full inzoomning
  • Identifiera 318 meter med full inzoomning

Systemet är enkelt att använda och kräver ingen expertis för installationen av enheten.

Exempelbild montage