Perimeterskydd- kamera och laser

You are here:
< Back
Skydda mot cyberattacker!

Dataintrång sker över hela världen, vilket gör fysiska säkerhetssystem sårbara för en attack. Uppdatering av system med den allra senaste firmware är ett effektivt sätt att förhindra att utrustning blir utsatt för en cyberattack. Firmware kan innehålla både funktionsförbättringar och viktiga säkerhetsuppdateringar. Vi kommer alltid att kräva att installatörer följer säkerhetsriktlinjerna för tillverkaren för att […]

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Kameror kombinerat med externa sensorer

D-TECT Kompakta lasersensorer med 4 lager (klass1) från GJD500 serien med ett detektionsområde på upp till 25×25 meter (GJD500). Enheten skapar en virtuell gardin med 2 larmzoner. D-TECT-lasern är programmerbar ner till 10 cm och arbetar med högsta precisionsnivå för noggrann och pålitlig intrångsdetektering. Kan monteras horisontellt eller vertikalt både inomhus eller utomhus. Detta kan kombineras med PTZ kameror som kan panorera och zooma in till förprogrammerad larm zon.

GJD500 kan kopplas till IPAnything (IPA GJD516) I/O-controller som är utformad för IP-övervakningssystem. IPA är en enkel men kraftfull ingångs-/utgångsstyrenhet, som är utformad för att konvertera alla typer av analoga sensorer till ett IP-system, eller vice versa. IPAnything är byggd i ett kompakt och vattentätt kapsling. Den är utrustat med en 12V/24V DC-uttag för att driva sensorns fyra larmingångar, tre reläutgångar och en analog ingång, vilket säkerställer att IPAnything verkligen kan hantera alla typer av utrustning.

Supporterad VMS-programvara
AXIS, Milestone, Genetic, Mirasys, Wavestore, Network Optix/Wisenet Wave, Bosch, SeeTec, Concept Pro, Embsec, QNAP, Griffid, Kentima, Qulu, M2M VX Pro, Hikvision

Kameror som stöds för direkt kontroll
AXIS, Hikvision, Dahua, Sony, Ernitec, Bosch, Mobotix

Ett alternativ för längre avstånd är GJD515 som avger osynliga infraröda laserpulser från sensorn vid 400 Hz. Om ett objekt visas i synfältet kommer det att generera reflektioner; vilken sensorn detekterar på upp till 500meter. IP-anslutning med POE och mycket låg effekt (4W). Sensorn analyserar det reflekterade ljuset och beräknar placeringen av ett objekt med hög noggrannhet. Laser-Watch kan upptäcka upp till 500m och har upp till 20 oberoende larmzoner som kan programmeras.

APPLIKATIONER

  • Perimeterskydd och intrångsdetektering (vertikalt montage)
  • Skydd av konstverk och andra värdefulla föremål (vertikalt montage)
  • Skydd mot stöld och vandalism (vertikalt montage)
  • Takskydd (horisontellt montage)

Täckningområde GJD500